Havnelangs med Osloguide

Infopunkt nummer 14 Havnepromenaden

Infopunkt nummer 14 Havnepromenaden

Oslo by har fått egen havnepromenade, 9 km lang med 14 informasjoncontainere underveis. Vi anbefaler en guidet vandring havnelangs fra Tjuvholmen og Aker Brygge, rundt Akershus festning, via Oslos fantastiske Opera til det splitter nye sjøbadet på Sørenga. Vandringen vil ta ca 2 timer og underveis får vi innblikk i  det strabasiøse livet langs havna med kraner, båter, svettende arbeidere som losset og lastet tonn på tonn av varer og gods fra fremmede land. Vi ser på byutviklingen fra strevsom og bråkete havn til sprudlende liv og moderne kunst langs kaia. Dere vil bli kjent med tegneseriefigurene Krüger og Krogh, spionene som virket i Oslo og spesielt i havneområdet i det herrens år 1964.

Bestill her