Guidet tur i Ekebergparken

Vil du oppleve den omdiskuterte Ekebergparken med guide? Her finnes flotte skulpturer av verdenskjente kunstnere, noen klassiske og noen moderne, store og små midt i Ekebergskogen. Skrik og Munch forbindes nå med parken. Det er mer enn 30 forskjellige skulpturerer og installasjoner. Men Ekeberg er like mye natur og Oslos aller eldste historie, begge deler kan oppleves her. Du kan velge om du vil gå gjennom parken fra Campingen til Sjømannskolen eller om du bare vil gå rundt det fantastiske nye spisestedet Karlsborg. På denne turen bør man beregne 2 timer. Terrenget er ganske bratt. Man kan også fortsette ned forbi de gamle helleristiningene og komme til Havnepromenaden eller gå stien og ende nede i Gamlebyen. Utsikten fra parken er også en opplevelse.

Bestill her

Ekebergparken

Ekebergparken Hilde Mæhlum, Konkavt ansikt, 2006