Guidet vandring på Vulkan og Mathallen

Guidet tur i Mathallen, Besøk hos Den Blinde Ku

Guidet tur i Mathallen, Besøk hos Den Blinde Ku

Bli med på guidet vandring i Vulkanområdet. Her har  Akerselva skapt liv og virksomhet – for 1000 år siden, under den industrielle revolusjon, og i dag med fabrikkbygningene som er forvandlet til steder med mat, drikke, underholdning og en mengde undervisningsbygg. Bli med og opplev utviklingen, stemningen, historien og de nye arkitektoniske løsningene som er oppstått i de gamle industrilokalene. På 1 time oppdager vi smått og stort på Vulkan området. Gamle industribygg får nye funksjoner ved hjelp av fremtidsrettet teknologi, spennende arkitektur, nye løsninger og et kreativt miljø. På 2 timer kan vi få med Damstredet, Gamle Aker kirke, Telthusbakken og Kunsthøgskolen i Oslo. Vil du vandre langs elva med guide før et bedre måltid anbefaler vi en vandring fra Nydalen til Mathallen. Det tar i overkant av 2 timer. Vi kan også skreddersy rebus i Vulkanområdet på forespørsel med gåter, guiding og smaksprøver.