Oslo Rebus

En Oslo Rebus er en flott Teambuilding øvelse. Vi lager oppgaver som tar dere til spennende steder i Oslo. Vi kan lede deltakerne fra A til B, Det kan være fra arbeidsplass til spisested eller et annet sted man ønsker å besøke. Vi kan lede deltakerne i ring, på kryss og tvers, eller gafle dem i forskjellige retninger. Dette avhenger av mål og hvor mange deltakere som er med. I midten av rebusen kan vi legge inn et ”pitstop” med noe forfriskende å drikke etter ønske. Vi skreddersyr alltid.

En Oslorebus består av forskjellige poster som man finner ved å løse gåter. Mange av postene er bemannet med Osloguider som forteller interessante historier om stedet deltakerne har funnet frem til. På noen poster er det kontrollspørsmål. Våre rebuser går ikke på tid, men premieres på andre måter, med for eksempel bilder, kreativitet og andre valgte kriterier. En bør regne 3 timer på en rebus, og vi har hatt alt fra 30 – over 100 deltakere. Man kan velge temaer og det er mulig å legge inn quiz på postene og quizzen går på tid.

Oslorebusen lar deg oppdage nye steder i Oslo, du lærer nytt om Oslo, og det er en morsom og annerledes form for lagarbeid som alle kan delta i.

Ta kontakt på info@osloguide.no dersom du har spørsmål