Ølsmaking, vandring gjennom Grünerløkka og rekecruise på Oslofjorden

Ølsmaking

Ølsmaking

Skal du arrangere kick off, sommerfest eller sommeravslutning for jobben, gode venner eller foreningen? Vi tilbyr skreddersydde turer med unike opplevelser. Denne turen kombinerer ølsmaking, vandring gjennom Grünerløkka med et rekecruise på fjorden.

Vi starter med en 60 minutters ølsmaking.  Ølsmakingen er en uformell og morsom seanse ispedd faglig innhold, hvor du gjennom historiefortelling og praktisk smaking lærer mer om øl. Etter ølsmakingen tar en autorisert Oslo Guide gjestene videre på en vandring gjennom Grünerløkka. Det tidligere arbeidsstrøket skjuler mange små kafeer, restauranter og barer samt designbutikker. Guiden forteller underveis om gjemte skatter, kulturlivet og de mange tidligere industribyggene. Gåturen avsluttes på Rådhusbrygga hvor det bærer videre med et tre timers cruise på en tradisjonell seilskute langs Oslofjorden. Om bord serveres rekebuffet.

Pris: Fra 990 NOK per person (minimumsantall 10 personer)

Sesong: Fra 19.  juni til 4. september

Tid: Turen starter 16:30 i Ølakademiets lokaler i Thorvald Meyers gate 71 A og avsluttes kl 22:00 på Rådhusbrygge 3. Varighet ca. 5,5 time.

Ta gjerne kontakt på info@osloguide.no for et uforpliktende tilbud!

 

REKECRUISE