Turforslag

Guidet tur på Holmenkollen

Guidet tur på Holmenkollen

Når du nå er i ferd med å planlegge en Osloopplevelse kan det være en ide å tenke igjennom følgende:

  • Hvor mye tid du har til disposisjon?
  • Hvor du vil starte og slutte?
  • Hvor mange dere er?
  • Hvilket budsjett har dere?

Her på sidene har vi prøvd å kategorisere de forskjellige turforslagene.  Under finner du Oslos mest kjente attraksjoner satt sammen innenfor en tidsramme. På byvandring  finner du alle slags tematurer som kan være spesielt interessant for nordmenn og Oslos befolkning. Alle disse kan skreddersys og settes sammen på ulike måter. For byvandringer for individuelle: Sjekk vår kalender.

Under sommeravslutning er det noen forslag for varme dager, alt fra guiding i Vigelandsparken til helaften på fjorden.  På turer ut av byen har vi vist noen få eksempler på interessante steder man kan nå på en dag.

Guidet tur på Vikingskipene

Guidet tur på Vikingskipsmuseet

Vi håper og ønsker at vi kan spre Osloglede, kunnskap og gi merverdi til din tur

Her er noen eksempler på våre turer:

3 timers tur:”Highlighten” er Vigelandsparken, Holmenkollen med fotostopp og Vikingskipene med en kort rundtur i sentrum.En fin kombinasjon er også sentrum, Vigelandsparken og Skimuseet, Eller man kan velge Nasjonalgalleriet, Rådhuset og Vigelandsparken.

4 timers tur: Her kan man ta utgangspunkt i en 3 timers tur og legge til en attraksjon. Museer som gjerne krever litt ekstra tid er Norsk Folkemuseum, Munchmuseet og Skimuseet.

1 times tur: Et fint avbrekk i en travel hverdag? Besøk Vigelandsparken med Gustav Vigelands skulpturer. La deg inspirere av kunsten og livets syklus mens du trekker frisk luft og får vandret en deilig tur med guide i parken. På en time kan man også besøke et museum. Rådhuset hvor Nobel Fredspris blir delt ut den 10. desember hvert år er vel verd et besøk. Da rekker man også en kort vandring på kaia som er svært populært.

Vikingskipshuset er kanskje vårt aller mest populære museum. Guiden forklarer om levemåte og historie i vikingtiden. Utstillingen er unik i verden fordi så mye originalt treverk i eik og furu er bevart i mer enn 1000 år.

Ta kontakt med oss så hjelper vi til med å sette sammen en fin kombinasjon.